OBS! För närvarande har jag uppehåll i denna del av min verksamhet. Läs gärna vidare här iallafall och om du sedan vill hitta någon annan som arbetar med samma metod besök gärna www.schamansidan.se där du finner terapeuter som arbetar med Inka energimedicin över hela landet.

 

 

Inka Energimedicin

 

Jag erbjuder behandlingar inom en mångtusenårig healingtradition kallad Inka energimedicin, eller schamansk healing enligt Inka.

Denna metod utgår, liksom alla former av energimedicin, från att våra kroppar utöver det fysiska också består av en energikropp eller ett ljusenergifält som omger den fysiska kroppen. En behandling inom denna schamanska tradition går i huvudsak ut på att rena denna energikropp från "tung energi" som har skapat blockeringar. Sådana blockeringar kan bl.a. komma till uttryck som fysiska eller känslomässiga besvär eller som någon annan form av problem, exempelvis att känna att man ”sitter fast” i gamla mönster e.d.

Med denna metod kan roten till problemet spåras och det är möjligt att gå bortom intellektet, känslorna och det fysiska och istället påverka problemet på energinivå. Jag arbetar alltså främst i energikroppen som omger den fysiska kroppen och inte med fysisk beröring. Under en behandling hjälper jag kroppen att, framförallt genom chakrorna som är en del av energifältet, rensa ut och transformera den tunga energi som inte ska vara där så att ett friare flöde av livsenergi kan leda till ett helande av kropp och själ.

Denna form av energimedicin kommer ursprungligen från det peruanska Q'ero folket, ättlingar till Inkas, och dess bas är ljusbadsprocessen eller illuminationen.